Vakantiehuizen in Corsica

Vakantiehuis Corsica
gemakkelijk en snel geboekt

Een greep uit onze vakantiehuizen

16 Albitreccia   /  Porticcio EUR-FR-00007-73
0 FELICETO EUR-FR-00044-08
16 Sagone EUR-FR-20118-04
16 Sagone EUR-FR-20118-05
0 Cargese EUR-FR-20130-02
0 Cargese EUR-FR-20130-03

Uw vakantiehuis in Corsica

In de Middellandse Zee, tussen Sardinië en Ligurië, ligt het eiland Corsica, dat bij Frankrjik hoort. Corsica is het grootste eiland van Frankrijk en telt 250.000 inwoners. Het bijzonder bergachtige landschap herbergt veel zeldzame plantensoorten. De populairste toeristische trekpleisters van het eiland is het door UNESCO beschermde natuurreservaat Scandola, de Genuese torentjes en bruggetjes, de bergen, het oudheidkundig park Filitosa en de talloze stadjes met burchten en citadellen.

Naast campings zijn er ook veel vakantieparken, appartementen en hotels. Dat is ook niet verwonderlijk, aangezien toerisme een belangrijke bron van inkomsten is voor Corsica. Voor toeristen is het een prima plek om te klimmen, te canyonen of te snorkelen.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Plaatsen

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox