Vakantiehuizen in Grand Est

Zoekt u vakantiehuizen in Elsas-Lorraine-Vogezen? Deze regio in het oosten van Frankrijk is zeer geschikt voor echte cultuur-, wijn- en natuurliefhebbers. De regio grenst aan Duitsland en dit komt zichtbaar naar voren in de vele burchten en kastelen die gebouwd zijn als verdedigingswerken. In de regio is namelijk eeuwenlang gestreden tussen Duitsland en Frankrijk waarbij ook de nationaliteit van de grensregio meerdere malen veranderd is. Dit is ook te merken in de keuken; zo zult u daar zuurkool, maar ook quiche Lorraine vinden!
Het verblijven in deze regio tijdens uw vakantie kan in één van de vele beschikbare vakantiehuizen in Elsas-Lorraine-Vogezen.

Vakantiegevoel ervaren? Kies een vakantiehuis Elsas-Lorraine-Vogezen

Met een vakantiehuis in Elsas-Lorraine-Vogezen gaat u een ultieme vakantie tegemoet. Net als in veel andere regio’s van Frankrijk vindt u hier een prachtige natuur. Maak een heerlijke boswandeling of bezoek een historisch erfgoed. Na een dag vol bijzondere bezienswaardigheden kunt u heerlijk tot rust komen in uw eigen vakantiehuis in Elsas-Lorraine-Vogezen. Met een eigen vakantiehuis tot uw beschikking kunt u onbeperkt genieten van de vrijheid en ontspanning die een vakantie hoort te geven.

Vakantiehuizen Elsas-Lorraine-Vogezen via Vakantiehuisverhuur

Bij het kiezen van een geschikt vakantiehuis in Elsas-Lorraine-Vogezen schiet Vakantiehuisverhuur graag te hulp. U wilt uw vakantie natuurlijk het liefst doorbrengen in een vakantiehuis dat geheel naar wens is, en ons doel is om daarvoor te zorgen. Bovenaan de pagina kunt u gemakkelijk aangeven wat uw voorkeuren zijn. U krijgt vervolgens een overzicht van de beschikbare vakantiehuizen waaruit u een vakantiehuis kunt kiezen dat aansluit op uw wensen. Zo heeft u straks hét perfecte vakantiehuis in Elsas-Lorraine-Vogezen! Bekijk of uw ideale vakantiehuis beschikbaar is.

Jura/Franche Comté

Voor een ontspannende vakantie in de natuur kunt u uitstekend in de Jura terecht. Dit middelgebergte is zeer bosrijk, met vele meren, rivieren en watervallen, en ideaal voor outdoor-activiteiten: wandelen, mountainbiken, paardrijden, kajakken, vissen, parapente, golf en skiën behoren tot de mogelijkheden!


Wat u niet mag missen

- De stad Besançon met de citadel.
- Het mooie dorpje Pesmes.
- De grotten van Baume-les-Messieurs.
- Sportieve activiteiten in de natuur.
- Het Jura Merengebied.
- Het mooie wijndorpje Château Chalon.
- De Jura Wijn Route.
- Haut-Jura Regionaal Natuur Park.

Vakantiehuis Grand Est