Vakantiehuizen in Hautes de France

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in Nord, Pas de Calais vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat Nord, Pas de Calais u te bieden heeft.

Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van Nord, Pas de Calais is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Nord/Pas de Calais/Picardië

Nord/Pas de Calais is vlak met een groen achterland, indrukwekkende vestingsteden en de Côte d'Opale, de witte krijtrotsen. De kust van deze streek is prachtig. Bij Cap Gris ontmoeten Het Kanaal en de Noordzee elkaar, wat een mooi schouwspel oplevert. Kilometers lange zandstranden en steile kliffen maken het geheel zeer divers.
Wat u niet mag missen

- De krijtrotsenkust Cote d'Opale.
- Kathedraal van Amiens en Beauvais.
- Château de Compiègne.
- Het kasteel van Chantilly.
- Parc Astérix.
- De vestingstad Lille, met haar historisch centrum en interessante musea.

Vakantiehuis Hautes de France