Vakantiehuizen Loire

Filter uw resultatenFILTER
4 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Loire EUR-FR-42210-01

Vakantiehuis Bellegarde-En-Forez

Dit mooie huis is op een niveau. Het heeft een klein privézwembad waar u ongelooflijke momenten van gelach zult doorbrengen met uw kinderen! Gelegen in Bellegarde-en-Forez, tussen Lyon en Saint-Etienne, zal dit huis liefhebbers van de natuur verrukken!
7
1
3
3
7,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Loire EUR-FR-42310-03

Kasteel La Pacaudiere

Prachtig achterhuis en tevens het oudste gedeelte van een Chateau. De woning, daterend uit 1530, is gerenoveerd en zeer sfeervol ingericht. Op het grote terras, dat grenst aan een ruim gedeelte van de parktuin, kunt u genieten van de heerlijke zon, een mooi boek of een goed glas wijn.
8
1
4
7,6
MEER INFO
Vakantiehuizen Loire EUR-FR-42300-05

Vakantiehuis Roanne

Dit fijne vakantiehuis in het Franse Roanne is voorzien van een zwembad en een tuin. Er zijn 4 slaapplekken aanwezig in 1 slaapkamer. Ideaal voor stellen en vrienden. Het vakantiehuis ligt in de buurt van het centrum van Roanne, waar je allerlei winkels, supermarkten en restaurants kunt vinden.
3
1
1
1
MEER INFO
Vakantiehuizen Loire EUR-FR-42990-01

Vakantiehuis Sauvain

Sauvain ligt 23 km. ten noordwesten van Montbrison. Deze knusse, vrijstaande gîte bevindt zich in een gehuchtje, 3 km. buiten het dorpje Sauvain. Het interieur is rustiek, simpel maar gezellig. Er kan TV worden gekeken, maar alleen dmv het aansluiten van een computer via hdmi kabel aan de TV.
5
1
3
7,2
MEER INFO