Vakantiehuizen Meuse

Filter uw resultatenFILTER
5 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Meuse EUR-FR-55000-02

Vakantiehuis Seigneulles

Perfect en met veel zorg gerenoveerde vakantiewoning met een heerlijke tuin op het zuiden. De woning ligt rustig, midden in het dorpje aan het einde van een privé, doodlopend straatje. De vakantiewoning is geschakeld aan de woning van de vriendelijke eigenaar.
6
3
8,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Meuse EUR-FR-55100-01

Vakantiehuis Billemont

Dit compleet ingerichte moderne vakantiehuis biedt net dat beetje meer! Een zwembad bijvoorbeeld maar ook een privésauna en fitnessruimte. Het ligt in Billemont, even buiten Verdun (5km). Rondom het huis ligt een grastuin. Aan de achterzijde vind je een terras met tuinmeubilair, ligbedden en gasbarbecue.
8
1
2
4
8,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Meuse EUR-FR-55130-01

Vakantiehuis Horville-En-Ornois

Met een groep of grote familie op reis? Dan is dit vakantiehuis ideaal! Het karaktervolle en moderne vakantiehuis heeft een jacuzzi en tennisbaan! Een moment van verveling is er niet bij! Aan het oorspronkelijke huis is een nieuw gedeelte aangebouwd. Authentieke details van de woning zijn bewaard gebleven waardoor het interieur zeer sfeervol is.
10
1
5
8,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Meuse EUR-FR-55130-02

Vakantiehuis Horville-En-Ornois

Dit karaktervolle en moderne vakantiehuis heeft een eigen zwembad, jacuzzi en tennisbaan! Een moment van verveling is er niet bij! Aan het oorspronkelijke huis is een nieuw gedeelte aangebouwd. Authentieke details van de woning zijn bewaard gebleven waardoor het interieur zeer sfeervol is.
4
1
2
8,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Meuse EUR-FR-55800-01

Vakantiehuis Nettancourt

Van harte welkom op het adellijke landgoed La Grange aux Champs in Nettancourt. Hier vier je vakantie in de dependance van een zorgvuldig gerestaureerd Frans kasteel, ruim opgezet op een terrein van 22 hectare, ‘jouw’ tuin tijdens je vakantie! Met de bewoners van twee andere vakantiehuizen heb je het verwarmde zwembad en de tennisbaan samen in gebruik.
6
2
3
8,4
MEER INFO