Vakantiehuizen in Normandië

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in Normandië vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat Normandië u te bieden heeft.

Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van Normandië is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Normandië

Een gevarieerd landschap en een rijke historie vindt u in Normandië. Land van de Noormannen en de Calvados. Een groen, heuvelachtig achterland met charmante dorpjes, historische steden, bossen en appelgaarden. Een gevarieerde kust met zowel bekende badplaatsen als rustige zandstranden, duinen, krijtrotsen en rotspartijen.

Maar ook schilderachtige vissersplaatsjes. Een indrukwekkende streek die rijk is aan cultuur. En vooral bekend is om zijn gastronomie. Het land van Calvados, Camembert en cider. Maar ook van de heerlijke"plateau de fruits de mer"("zeebanket"). In deze streek vindt u dan ook de gastronomische routes'Route du Camembert'en'Route du Cidre'. Puur genieten in Normandië!
Wat u niet mag missen

- De Mont Saint Michel, een architectonisch wonder: een rots in zee, met daarop een abdij en dorpje.
- De tuinen van de beroemde impressionist Claude Monet in Giverny, bij Vernon.
- Caen, een stad vol musea en monumentale gebouwen (Abbaye aux Hommes, Abbaye aux Femmes, historische route van Willem de Veroveraar). Maar je kunt er ook heerlijk winkelen.
- De invasiestranden.
- De mondaine havenplaatsen Honfleur en Deauville.
- De indrukwekkende krijtrotsen van de Côte d'Albâtre.

Vakantiehuis Normandië

Bestemmingen in Normandië