Vakantiehuizen in Nouvelle Aquitaine

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, aan de Frans Atlantische Kust vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat [naam] u te bieden heeft.

Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje aan de Atlantische Kust is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Côte Atlantique

De Côte Atlantique, beroemd om haar Bordeaux wijnen, is een veelzijdige streek, met lange zandstranden, mondaine badplaatsen en een glooiend achterland met moerasgebied. En daarnaast een paradijs voor gastronomen en voor surfers!
Wat u niet mag missen

- Bordeaux, een architectonisch interessante stad, met goed bewaarde bouwwerken en statige 18e-eeuwse herenhuizen. Bezoek ook het wijnmuseum Maison des Vins of maak vanuit deze stad een excursie naar befaamde wijnhuizen in de omgeving.
- Dune du Pilat, een enorme zandduin.
- St.Emilion. Een mooi Middeleeuws wijnstadje, gelegen op een heuvel, uitkijken over de wijngaarden. Hier kun u wijnkastelen bezoeken, waar de wijn ook geproeft kan worden.
- De mondaine badplaats Biarritz, in vroegere tijden een Keizerlijke badplaats, met zijn wandelboulevards, mooie parken, exclusieve hotels en vele golfbanen in de buurt.
- Natuurgebied'Les Landes'(een prachtig fietsgebied).
- "La Rhune", een uitzichtpunt in de Baskische Pyreneeën.

Vakantiehuis Nouvelle Aquitaine

Bestemmingen in Nouvelle Aquitaine