Vakantiehuizen in Occitanie

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in de Midi Pyreneeën vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat de Midi Pyreneeën u te bieden hebben.

Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen in de bergen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van de Midi Pyreneeën is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Midi-Pyreneeën

De regio Midi-Pyreneeën is een smeltkroes van verschillende volkeren. Waar u talloze schilderachtige Romaanse en Gotische herinneringen aantreft. Ontdek hier steden als Toulouse, Montpellier, Carcasonne en Perpignan.

Ook het land van gletsjers, bergweiden, bossen, beken en rivieren. Een schitterend gebied voor wandelaars en mountainbikers! In de Midi- Pyrenees vindt u een schitterend, gevarieerd landschap: bossen, meren, rivieren, bergen en kalkplateau's. Met talloze herinneringen aan het verleden: Romaanse en Gothische overblijfselen en archeologische vondsten.
Wat u niet mag missen

- De indrukwekkende canyon'Georges du Tarn', waar u een prachtig ruig landschap met prachtige steile wanden en overhangende rotsen.
- De bekende bedevaartsplaatsen Rocamadour en Lourdes.
- De Romaanse kerk van Conques.
- De grotten van Padirac.
- De gezellige'roze'stad Toulouse. Vergeet de Place du Capitole niet, met de vele terrasjes en leuke kraampjes.
- Mooie plaatsjes als Albi of St.Cirq-Lapopie.
- Breng ook eens eenbezoekje aan Chateau de Lavardens (In Lavardens).

Vakantiehuis Occitanie

Bestemmingen in Occitanie