Vakantiehuizen in Pays de la Loire

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in de Loire vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat de Loire u te bieden heeft.

Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van de Loire is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Loire

In het hart van Frankrijk ligt Pays de la Loire. Favoriet bij Franse koningen, die er in de loop der eeuwen de mooiste kastelen van Frankrijk hebben neergezet. Het landschap is hier groen en glooiend, met riviertjes, schilderachtige dorpjes en wijngaarden.

Aan de Westkust vindt u bovendien een 300 km lange kust, met mooie zandstranden en badplaatsen als La Baule en Sables d'Olonne.
Wat u niet mag missen

- De steden Laval, Angers en Evron.
- Het vissersplaatsje Pornic.
- De kustplaats Sables d'Olonne.
- Boottocht naar eilandje Ile d'Yeu.
- Eén van de honderden kastelen in de Loirestreek: Chambord, Chenonceau, Azay-le-Rideau of Cheverny.

Vakantiehuis Pays de la Loire