Vakantiehuizen in Provence Alpes Côte d'Azur

Bent u op zoek naar vakantiehuizen in Provence-Côte d’Azur? Deze regio in het zuiden van Frankrijk is een zeer populaire vakantiebestemming. Met meer dan 300 dagen zon per jaar kunt u heerlijk genieten van het mooie landschap en de prachtige steden. Daarnaast kunt u een verfrissende duik nemen in de Middelandse Zee of één van de meren. Met een vakantiehuis in Provence-Côte d’Azur kunt u geheel naar eigen wens uw vakantie indelen zodat u van een optimale vakantie kunt genieten.

Heerlijke vakantie met een vakantiehuis Provence-Côte d’Azur

Met een vakantiehuis in Provence-Côte d’Azur beleeft u een geweldige vakantie met een voor u perfecte locatie. Dankzij het groene landschap en de verschillende fauna en flora is dit een wandelparadijs! Na een wandeling loopt u binnen bij één van de restaurants met de heerlijke Franse keuken of neemt u een kijkje in één van de vele winkels in Provence-Côte d’Azur. Om de avond goed af te sluiten geniet u van een drankje in een van de vele horeca-gelegenheden. Na een actieve dag als deze kunt u helemaal tot rust komen in uw eigen vakantiehuis.

Vakantiehuizen Provence-Côte d’Azur via Vakantiehuisverhuur

Diverse vakantiehuizen in Provence-Côte d’Azur vindt u bij Vakantiehuisverhuur. Bovenaan de pagina geeft u uw voorkeuren door en wij zetten de voor u beschikbare vakantiehuizen in een overzicht. Zo vindt u een vakantiehuis dat geheel aan uw wensen voldoet en kunt u een geweldige vakantie tegemoet gaan! Bekijk de beschikbaarheid van de verschillende vakantiehuizen in Provence-Côte d’Azur.

Provence/Côte d'Azur

In de Provence/Côte d'Azur wordt het glooiende landschap gekleurd door zonnebloem- en lavendelvelden, maar ook door sinaasappelbomen en palmen aan de kust.

Dit is het land van beroemde wijnen als Châteauneuf-du-Pape. En van schilderachtige dorpjes, historische steden, Romeinse overblijfselen en een prachtige kustlijn met mondaine badplaatsen.

Meesters als Picasso, Matisse en Van Gogh werden hier niet voor niets geïnspireerd…. Als u eenmaal de'geur'van de Provence opgesnoven heeft, bent u verkocht!


Wat u niet mag missen

- De overleveringen uit de tijd van dat deze regio van Frankrijk nog een Romeinse provincie was. Bezoek het Romeinse amfitheater van Arles, het Romeinse theater van Orange of de Romeinse stadswijken in het stadje Vaison-la-Romaine.
- De stad Marseille, met de grootste haven van Frankrijk maar ook bekend om haar Bouillabaisse (Franse vissoep).
- De olijfbomenroute, die langs olijfbomen, producenten van olijfolie en heerlijke restaurants voert.
- De lavendelroute.
- De schildersroute, van Arles naar Saint-Tropez.
- Maak een wijntour.
- Een bezoek aan de Provencaalse dorpjes op de lijst van'mooiste dorpjes van Frankrijk'(zoals Montbrun-les-Bains, Séguret, Venasque, Lourmarin, Ménerbes, Gordes en Roussillon).
- De Camargue, de moerasdelta van de Rhone, bekend om haar wilde paarden en flamingo's.
- Mondaine badplaatsen als St. Tropez, Nice, Cannes of Antibes.
- Het stadje Arles, beroemd vanwege Van Gogh.
- Historische steden Avignon en Orange.
- De imposante ravijnen van de Gorges du Verdon.
- Grasse is de stad van het parfum. U vindt hier dan ook van alles voor de bezoeker dat draait om geur: musea, fabrieken en winkels en parfumhuizen.

Vakantiehuis Provence Alpes Côte d'Azur

Bestemmingen in Provence Alpes Côte d'Azur