Vakantiehuizen in Derbyshire-Lancashir

Vakantiehuisje Derbyshire, Lancashire
gemakkelijk en snel geboekt

betaalbare
vakantiehuizen
duizenden
beoordelingen
diverse
landen

Uw vakantiehuis in Derbyshire-Lancashir

In de regio East Midlands, in het midden van Engeland, ligt het graafschap Derbyshire. De streek staat bekend om de schitterende natuur. Niet voor niets is het Peak District het eerste nationaal park van Engeland. Maar ook als u niet houdt van een wandeling door de bergen kunt u in Derbyshire genoeg doen.

U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Chatsworth House (onlangs nog het decor voor de film “Pride & Prejudice”), Derwent Valley Mills, Hardwick Hall of Tissingdon Hall. Ook de plaatselijke charme van Buxton, Matlock, Bakewell, Derby en Ashborn zal u ongetwijfeld kunnen bekoren. Of u blijft natuurlijk heerlijk in uw vakantiewoning, dat kan ook.

In het noordwesten van Engeland vindt u de graafschap Lancashire, met zijn hoofdstad Preston. Gelegen aan de rivier de Ribble strekt zich vanaf daar een prachtig landschap uit. Niet voor niets trekt Lancashire elk jaar weer vele wandelaars die hun hart kunnen ophalen bij de frisse buitenlucht en het schilderachtige natuurschoon. Ook het nabijgelegen Lake District in het graafschap Cumbria is uitermate geschikt voor lange wandelingen. Wanneer u in uw vakantiewoning trekt, is het dus verstandig om alvast uw wandelschoenen, lunchpakket, waterfles en regenpak klaar te leggen. Daarmee leert u Lancashire in zijn puurste vorm kennen: even woest en ruig als duizenden jaren geleden.