Vakantiehuizen in Devon

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in Devon vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat Devon u te bieden heeft.

Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van Devon is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Devon

Het landschap van Devon is vriendelijk, met golvende heuvels, heidevelden, weidevlakten, beboste rivierdalen, platteland met smalle weggetjes, oude dorpjes en cottages met rieten daken.

De regio heeft een prachtig en gevarieerd wandelgebied en twee grote nationale parken: Dartmoor en Exmoor National Park. De regio heeft ook talrijke historische bezienswaardigheden, zoals kastelen, abdijen en Romeinse overblijfselen.

Langs de kust liggen vissersplaatsjes, badplaatsen, baaien en klippen. Misdaadschrijver Agatha Christie vond hier haar inspiratie. Tot slot maakt het zachte klimaat van Zuid-West Engeland het nog eens extra aantrekkelijk voor vakantiegangers!


Wat u niet mag missen

- Exmoor en Dartmoor National Park.
- Noord-Devon, bekend om zijn mooie stranden en indrukwekkende rotspartijen.
- The Tarka Trail, deze route die in totaal ongeveer 280 kilometer lang is, leidt u door deze prachtige streek.
- Coleton Fishacre Garden.
- Buckland en Buckfast Abbey.
- Powderham Castle.
- Een tochtje naar Lundy Island.
- De Romeinse stad Exeter, met haar prachtige kathedraal.

Vakantiehuis Devon

Direct naar alle vakantiehuizen in Devon