parrot

Vakantiehuis Highlands gemakkelijk en snel geboekt

De Highlands is een bergachtig en dunbevolkt gebied in het noorden van Schotland. Vergeleken met het zuidelijker gelegen Schotse laagland zijn er duidelijke verschillen aan te wijzen in landschap en cultuur. Whisky en doedelzakmuziek zijn de bekendste kenmerken van de Highlands.

Het grootste gedeelte van de streek bestaat uit verlaten veen- en heidehoogvlakten. Daarnaast wisselen langgerekte dalen, diepe meren (‘lochs’) en grillige granieten bergtoppen elkaar af. Aan de zuidgrens van de Highlands bevindt zich het beroemde meer Loch Ness. Lijkt het u wat om een vakantiehuisje in de Highlands te huren zodat u op jacht kunt gaan naar het monster?

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox