Vakantiehuizen in Kent

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in Kent vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat Kent u te bieden heeft. Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van Kent is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Kent

Welkom in de Tuin van Engeland. Dit gebied met zijn kustlijn, zijn aantrekkelijke landschap en de overblijfselen van een lange geschiedenis die u overal tegenkomt, biedt voor elk wat wils. Deze regio is in het verleden altijd populair geweest bij de koninklijke familie, zowel Hever Castle als Leeds Castle hebben koninklijke bewoners gehad.

Hier maakt u tochten en via slingerende weggetjes komt u door schilderachtige dorpjes en langs indrukwekkende kastelen en landhuizen. Hier vindt u ook traditionele Engelse kustplaatsjes als Folkstone en niet te vegeten de bruisende hoofdstad Londen. Overal vindt u landelijke pubs, langs de rustige landweggetjes en in ouderwetse dorpjes - waar u kunt genieten van een plaatselijk gebrouwen biertje en een heerlijke pub-maaltijd waar Engeland om bekend staat.


Wat u niet mag missen

- Leeds Castle, het kasteel is een koninklijke residentie van zes middeleeuwse Engelse koninginnen. De tuinen bestaan uit 200 hectare prachtig parklandschap.
- Canterbury Cathedral, de oudste kathedraal van Engeland!
- Tuinen o.a. : Sissinghurst Castle Garden, Penshurst Place and Gardens, Walmer Castle&Gardens, Groombridge Place Gardens, Scotney Castle&gardens
- Bewl Water, het grootste meer in het zuidoosten gelegen, in een prachtig landschap. Ideaal voor boottochten, wandeltochten maar ook uitstekend als picknickplaats.
- Legoland (Windsor).
- De adembenemende White Cliffs.
- De bruisende hoofdstad London.

Vakantiehuis Kent

Direct naar alle vakantiehuizen in Kent