Vakantiehuizen in Londen

Ben je op zoek naar een comfortabele vakantiewoning in Londen? Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen Londen. Londen is een land dat in Europa ligt. Londen staat bekend als vakantiebestemming voor natuurliefhebbers die graag wandelen en fietsen, maar dit betekent niet dat het niet meer te bieden heeft dan prachtige natuur. Naast diverse mooie gebieden, vind je in Londen namelijk ook prachtige bruggen en andere bouwwerken.

Londen

Deze bruisende, multiculturele wereldstad heeft zo veel te bieden, zowel qua bezienswaardigheden, cultuur en historie als qua restaurants en uitgaan. Al wandelend, met de sightseeingbus of–boot of per openbaar vervoer proeft u van de stad.

Naast symbolen als de Big Ben en de Tower Bridge zijn er veel interessante musea en galerieën, zoals het British Museum, het Victoria and Albert Museum, de National Gallery en de National Portrait Gallery. Sterren ontmoeten kunt u in wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.

’s-Avonds kunt u genieten van één van de uitstekende restaurants van de stad, met keukens uit meer dan 70 landen! Voor chinese gerechten kunt u uiteraard naar het bekende Chinatown in Soho. Natuurlijk kunt u een bezoek aan een typische pub ook niet overslaan. Probeer ook eens één van de beroemde musicals of theaterstukken op West End bij te wonen op (houd er wel rekening mee dat het ver van te voren uitverkocht kan zijn).

Londen is ook een winkelstad bij uitstek. Winkelen kan in verschillende wijken, zoals in Oxfort Street, Regent Street of Covent Garden. Maar een bezoek aanéén van de straatmarkten, zoals Portobello Road, Camden, Convent Garden of Petticoat Lane, is ook leuk. Met kerst nodigen de sfeervol verlichte pleinen, straten en winkels uit voor een weekendje kerstshoppen.

Wilt u even aan de drukte ontsnappen? Ga dan even naaréén van de Londense parken.

Londen moet u gewoon een keer beleven!
Wat u niet mag missen

- Volgens‘Visit London’ zelf zijn dit de Top 10 attracties van Londen (gebaseerd op bezoekersaantallen): National Gallery, British Museum, Tate Modern, The London Eye, Natural History Museum, Science Museum, The Tower of London, Victoria&Albert Museum, the National Portrait Gallery, National Maritime Museum.
- Buckingham Palace. In augustus en september zijn de staatsievertrekken geopend voor het publiek.
- Hampton Court Palace, met 60 hectare aan prachtige tuinen.
- Bekijk Londen vanuit de lucht tijdens een ritje in British Airways London Eye.
- De bekende kerk de Westminster Abbey.
- In de Tower Bridge kunt u een tentoonstelling bijwonen over de geschiedenis en architectuur van de brug.

Vakantiehuis Londen

Direct naar alle vakantiehuizen in Londen

Bestemmingen in Londen