Vakantiehuizen in Sussex

Ben je op zoek naar een comfortabele vakantiewoning in Sussex? Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen Sussex. Sussex is een land dat in Europa ligt. Sussex staat bekend als vakantiebestemming voor natuurliefhebbers die graag wandelen en fietsen, maar dit betekent niet dat het niet meer te bieden heeft dan prachtige natuur. Naast diverse mooie gebieden, vind je in Sussex namelijk ook prachtige bruggen en andere bouwwerken.

Sussex

In Sussex is genoeg te doen! U vindt hier een prachtige kustlijn, met woeste klippen, brede zandstranden en elegante badplaatsen. En daarnaast een groen heuvelland met heidegebieden, bossen en platteland. Vanuit een van onze vakantiewoningen in Sussex maakt u de mooiste tochten door deze prachtige omgeving.

De geschiedenis heeft ook hier zijn sporen nagelaten: schilderachtige oude dorpjes, kastelen, burchten en landhuizen geven u een idee van hoe het er vroeger aan toe ging. Laat u ook eens betoveren en maak een uitstapje naar het mysterieuze Stonehenge. Boekt u een vakantiewoning in Sussex, dan geniet u gegarandeerd van de mystiek die de omgeving uitstraalt. Onze vakantiehuizen zijn een heerlijke, sfeervolle thuisbasis voor lange ontdekkingstochten door de natuur.

Net zoals in de rest van Groot-Brittannië is ook hier voor kinderen van alles te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld themaparken bezoeken, ritjes maken met een stoomtrein, of exotische dieren bewonderen in een van de dierenparken. Wilt u liever winkelen, dat kan uitstekend in Eastborne, Hastings of Brighton. Sussex heeft meer dan voldoende te bieden, voor ieder wat wils. Voor de natuurgenieter, romantische geschiedenisliefhebber of ondernemer, iedereen zal een fijne vakantie hebben.


Wat u niet mag missen

- Tochtje naar het Isle of Wight.
- De badplaats Brighton.
- Sprookjeskasteel Bodiam Castle.
- Groombridge Place (tuinen en sprookjesbos).
- Pashley Manor Gardens.
- Bignor Roman Villa.
- Wandel de South Downs Way.

Vakantiehuis Sussex

Direct naar alle vakantiehuizen in Sussex

Bestemmingen in Sussex