Vakantiehuizen in Wales

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in Zuid Wales vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat Zuid Wales u te bieden heeft.

Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van Zuid Wales is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Zuid Wales

Wales is het land van natuur, historie en legenden. Met een cultureel erfgoed dat duizenden jaren terug voert in de geschiedenis. Dit is het land van kastelen, golvende groene heuvels en ruige bergen. Met honderden kilometers kustlijn, waar lange gouden stranden worden afgewisseld met torenhoge kliffen en betoverend mooie uitzichten die je de adem benemen.

OokZuid-Walesheeft een indrukwekkend landschap. Een schitterende kustlijn, heuvels, bergtoppen, meren, bossen en valleien. Mooi en romantisch is Wye Valley, een glooiend gebied met watervallen, wijngaarden, schilderachtige weggetjes, dorpjes en kastelen. Ook aan te raden is het Brecon Beacons National Park of de kust bij Pembrokeshire.


Wat u niet mag missen

- Nationaal Park Pembrokeshire Coast. Hier vindt u indrukwekkende landschappen, die zeker de moeite waard zijn.
- Kasteel van Carreg Cennen.
- De Botanische Tuinen van Wales.
- Nationale Botanische Tuin van Wales.
- Kasteel van Cardiff.
- De Wye Valley met Tintern Abbey.
- Skomer Island.
- Felinwynt Rainforest Centre.
- Leuk voor de kinderen: Pretpark Oakwood (Narberth).

Vakantiehuis Wales

Direct naar alle vakantiehuizen in Wales