parrot

Vakantiehuis Toscane-Elba gemakkelijk en snel geboekt

De midden in Italië gelegen regio Toscane wordt over het algemeen beschouwd als een van de mooiste delen van Italië. Tijdens de Italiaanse Renaissance maakte Toscane een ware bloeitijd door. Het culturele erfgoed uit deze periode heeft ook vandaag de dag nog een grote aantrekkingskracht op kunstliefhebbers van over de hele wereld. Vooral de architectuur, schilderkunst en beeldhouwkunst wordt op waarde geschat. Er zijn dan ook tientallen musea te vinden die het vele werk exposeren.

De belangrijkste toeristische bestemmingen in Toscane zijn Florence en Pisa. Al jarenlang doen vakantiehuisjes het goed in Toscane, hoewel de vakantieboerderijen de laatste tijd in opkomst zijn.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuis Casola in Lunigiana EUR-IT-54014-06
2 Castiglione D'orcia EUR-IT-00004-22
Vakantiehuis Orbicciano-Camaiore-LU EUR-IT-55041-88
2 Suvereto EUR-IT-00649-01
16 Cortona EUR-IT-52044-287
Vakantiehuis Lucca EUR-IT-55100-87

Plaatsen

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox