Vakantiehuizen in Umbrië-Marche

Ben je op zoek naar een comfortabele vakantiewoning in Umbrië-Marche? Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen Umbrië-Marche. Umbrië-Marche is een land dat in Europa ligt. Umbrië-Marche staat bekend als vakantiebestemming voor natuurliefhebbers die graag wandelen en fietsen, maar dit betekent niet dat het niet meer te bieden heeft dan prachtige natuur. Naast diverse mooie gebieden, vind je in Umbrië-Marche namelijk ook prachtige bruggen en andere bouwwerken.

Umbrië

De vakantiewoningen in Umbrië liggen centraal en ook wel in het'Groene hart van Italië', wat de bijnaam van deze streek is. U vindt hier een kleurrijk, afwisselend landschap: uitgestrekte, golvende groene vlakten en, zoals in Toscane, een landschap met cipressen, wijngaarden en olijfbomen. Dit afgewisseld met interessante steden en schilderachtige dorpjes, waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. De vakantiehuizen in Umbrië zijn met name geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers.

Ook in deze regio vindt u talrijke kunstschatten uit het verleden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Orvieto, Assisi of Perugia, of aan plaatsjes als Gubbio, Todi, Spello of Montefalco, waar de geschiedenis nog voelbaar is.

Maar hier vindt u ook de hoge, ruige berggebieden van de Apennijnen in het oosten, met uitgestrekte bossen. En het bijzondere"Piano Grande", een bloemrijke vlakte omsloten door bergen, of het met zandstranden omzoomde meer Lago Trasimeno.

In een regio met heuvels, bergen, meren en rivieren is het bovendien niet moeilijk om een activiteit te vinden naar uw soort. Vanuit uw vakantiehuis in Umbrië kunt u wandelen, fietsen, en paardrijden maar ook kajakken, skiën of hanggliding. Maar Umbrië is vooral ook een regio om lekker tot rust te komen!


Wat u niet mag missen

- Orvieto, spectaculair gelegen, met een van de mooiste gotische kathedralen van Italië.
- Assisi, een mooi stadje op een heuvel, en de geboorteplaats van San Francesco, de patroonheilige van Italië met de imposante kerk"Basilica di San Francesco", zijn laatste rustplaats.
- Perugia, de hoofdstad van Umbrië, met een sfeervol, oud centrum en een aantal interessante historische bezienswaardigheden.
- Het charmante plaatsje Todi, met haar prachtige middeleeuwse plein, historische gebouwen, schilderachtige straatjes en een prachtig uitzicht.
- Het Nationaal Park Monti Sibellini in het oosten, met indrukwekkende bergen en het Piano Grande.

Vakantiehuis Umbrië-Marche

Bestemmingen in Umbrië-Marche