parrot

Vakantiehuis Kroatië gemakkelijk en snel geboekt

Vakantiehuisjes huren is makkelijk, zeker als u dat gewoon online kunt doen. In elk land en elke regio zijn er vakantiehuisjes beschikbaar voor verhuur, dus ergens in het aanbod van Vakantiehuisverhuur.nl is uw ideale vakantiehuis te huur. U moet het vakantiehuisje alleen nog even opzoeken, maar dat is zo gebeurd. U kunt zelfs uw criteria al vooraf opgeven, zodat alleen de vakantiehuisjes tevoorschijn komen die voldoen aan uw wensen.

In het Zuidoosten van Europa, aan de Adriatische zee, ligt Kroatië. Qua oppervlakte is het ongeveer zo groot als Nederland en België samen. Dit zonnige land (2500 zonuren per jaar) kent een grote verscheidenheid aan klimaten, van Mediterraan tot landklimaat. Na de oorlog in voormalig Joegoslavië is Kroatië snel weer opgekrabbeld, mede dankzij de bloeiende toeristische sector. Het is een geliefd vakantieland geworden voor jong en oud, met name voor strandvakanties aan de Adriatische Zee.

Een ander voordeel van het land zijn de lage prijzen die u betaalt voor eten, drinken en souvenirs. Verblijfsmogelijkheden in Kroatië zijn: bungalows, chalets, vakantiehuisjes, hotels en campings. Voor natuurliefhebbers heeft Kroatië eveneens veel te bieden, want maar liefst 23% van het land is bedekt met bos. Op de bergweiden bloeien veel beschermde bloemsoorten, zoals edelweiss, orchideeën en gentianen.

Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuis Grubine EUR-HR-21262-04
Vakantiehuis Banjole EUR-HR-52203-88
1 Zadar EUR-HR-00040-80
Vakantiehuis Marina EUR-HR-21222-17
Vakantiehuis Malinska EUR-HR-00016-00
Vakantiehuis Privlaka EUR-HR-23233-13

Provincies

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox