Vakantiehuizen Kroatië

Filter uw resultatenFILTER
1.490 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-07

Vakantiehuis Obrovac

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt in Zaton Obrovacki, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 6 personen kunnen overnachten, ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Bovendien is het toegestaan om 3 huisdieren mee te nemen. Vanaf het terras kijkt u uit op het berglandschap.
6
1
3
2
8,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-21

Villa Krk - Malinska

Deze authentieke villa ligt in Strilcici, in Kroatië. Er zijn 3 slaapkamers die aan 6 personen een slaapplek bieden, perfect voor een gezinsvakantie. Daarnaast is het toegestaan om een huisdier mee te nemen. In de tuin ligt een prachtig, groot zwembad waar heerlijk kunt zwemmen.
6
1
3
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-45

Villa Crikvenica

Deze prachtige villa ligt in Crikvenica, in Kroatië. Er zijn 4 slaapkamers waar in totaal 8 personen kunnen overnachten, ideaal voor een vakantie met vrienden of familie. Bovendien mag u maximaal 3 huisdieren meenemen. In de tuin ligt een groot zwembad, zodat u op een warme zomerdag even kunt afkoelen.
8
3
4
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-47

Villa Crikvenica

Deze authentieke villa ligt in Crikvenica, in Kroatië. Er zijn 3 slaapkamers die aan 4 mensen een slaapplek bieden, perfect voor een vakantie met het gezin. Daarnaast is het toegestaan om 3 huisdieren meenemen. In de tuin ligt een prachtig zwembad waar u heerlijk in kunt zwemmen.
4
3
2
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-48

Vakantiehuis Crikvenica

Dit romantische huis ligt in Crikvenica, in Kroatië. Het is geschikt voor 2 personen, dus perfect voor een vakantie met uw partner. Daarnaast is het toegestaan om 2 huisdieren mee te nemen. Het huis heeft een rond privézwembad waar u heerlijk kunt afkoelen op een warme zomerdag.
2
1
2
1
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-51

Vakantiehuis Kozji Vrh - Prezid

Dit comfortabele vrijstaande huis bevindt zich in het dorpje Prezid-Kozji Vrh in de buurt van de stad Čabar. Uw huis is omringd door bossen met een tuin van 4000 m². Vanaf het overdekte terras heeft u een bijzonder uitzicht op de Kupa-vallei en tijdens heldere nachten kunt u de hele Gorski Kotar zien liggen tot aan Skrada.
10
1
5
8,5
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-54

Vakantiehuis Starigrad Paklenica

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt in Starigrad, in Kroatië. Er is 1 slaapkamer en in de woonkamer staat nog een slaapbank. In totaal kunnen er 4 personen overnachten, ideaal voor een gezinsvakantie. Daarnaast mag u 2 huisdieren meenemen. Het vakantiehuis is vlak bij zee gelegen.
4
2
1
8,8
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-66

Villa Selca

Deze mooie villa is gelegen in Selca. Er zijn 4 slaapkamers en een slaapbank. In totaal is er plek voor 10 personenen, dus perfect voor een groep. Het huis beschikt over een privézwembad, terras en ligstoelen. Villa Marija ligt op 800 m afstand van het centrum van het plaatsje Selca.
10
1
4
9,5
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00000-98

Vakantiehuis Barban

Comfortabele vakantiehuis accommodatie ligt op de begane grond van het landgoed, voor gezinnen van maximaal acht personen, ideaal voor twee gezinnen of een grotere familie. Het is gelegen in de rustige en kleine dorpje Puntera, in de buurt van Barban, en biedt een ontspannen sfeer en een gedeeltelijk uitzicht op de zee een paar kilometer verderop.
8
1
4
10,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-12

Vakantiehuis Vrbovsko

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt in Vrbovsko, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers die aan 6 personen een slaapplek bieden, perfect voor een vakantie met vrienden of familie. Daarnaast mag u maximaal 2 huisdieren meenemen. Het huis heeft een heerlijk dakterras waar u op zomerdagen van het weer kunt genieten.
6
2
2
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-17

Villa Sveti Lovreč

Deze fantastische villa ligt in Medvidici, in Kroatië. Er zijn 3 slaapkamers die aan 8 personen een slaapplek bieden, perfect voor een vakantie met vrienden of familie. Daarnaast mag u een huisdier meenemen. In de tuin ligt een mooi zwembad waar u verkoeling kunt zoeken op een warme zomerdag.
8
1
3
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-20

Vakantiehuis Ogulin

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt in Ogulin, in Kroatië. Er zijn 3 slaapkamers die aan 6 personen een slaapplek bieden, ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Daarnaast is het toegestaan om een huisdier mee te nemen. In de tuin ligt een heerlijk zwembad waar u in in de zomermaanden kunt afkoelen.
6
1
3
6,5
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-24

Vakantiehuis Brod Moravice

Dit mooie vakantiehuis ligt in Brod Moravice, in Kroatië. Er zijn 4 slaapkamers waar in totaal 10 mensen kunnen overnachten, perfect voor een vakantie met vrienden en familie. Bovendien mag u 1 huisdier meenemen. In de tuin ligt een pracht zwembad dat voor verkoeling zorgt.
10
1
4
6,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-25

Vakantiehuis Brod Moravice

Dit schattige vakantiehuis ligt in Brod Moravice, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers en in de woonkamer staat nog een slaapbank. In totaal kunnen er 6 personen overnachten, dus ideaal voor een vakantie met het hele gezin. U mag ook een huisdier meebrengen.
6
1
2
8,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-36

Villa Tinjan

Deze authentieke villa ligt in Tinjan, in Kroatië. Er zijn 4 slaapkamers waar in totaal 8 personen kunnen overnachten. De accommodatie is ideaal voor een vakantie met vrienden of familie. In de tuin ligt een prachtig, groot zwembad dat garant staat voor veel waterplezier.
8
4
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-59

Villa Kastel Stari

Deze luxe villa ligt in Kaštel Stari, in Kroatië. Er zijn 4 slaapkamers die aan 8 personen een slaapplek bieden. De accommodatie is ideaal voor een vakantie met vrienden en familie. In de tuin ligt een prachtig zwembad waar u op een warme zomerdag verkoeling kunt zoeken.
8
1
4
8,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-86

Appartement Pag

Dit mooie appartement ligt in Pag, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 3 personen kunnen overnachten. De accommodatie is zeer geschikt voor een vakantie met een klein gezin. Vanaf het prachtige terras kijkt u uit op het water. In de omgeving van dit appartement valt genoeg te beleven.
3
2
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-89

Appartement Ičići

Dit kleurrijke appartement ligt in Icici, in Kroatië. Er zijn 3 slaapkamers waar in totaal 6 personen kunnen overnachten, ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Daarnaast mag u 2 huisdieren meebrengen. U heeft een prachtig balkon met uitzicht op de zee met op de achtergrond het berglandschap.
6
1
2
3
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-96

Appartement Pag

Dit ruime appartement ligt in Pag, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 5 personen kunnen overnachten. Het is de perfecte accommodatie voor een vakantie met het hele gezin. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de zee. Het appartement ligt op een ruw eiland met veel rotsen.
5
2
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-97

Appartement Pag

Dit comfortabele appartement ligt in Pag, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 personen een slaapplek bieden. De accommodatie is zeer geschikt voor een gezinsvakantie. U heeft een eigen balkon met een adembenemend uitzicht op zee. Het appartement ligt op een ruw eiland met veel rotsen.
4
2
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00001-99

Appartement Pag

Dit prachtige appartement ligt in Pag, in Kroatië. Er is 1 slaapkamer en in de woonkamer staat nog een slaapbank. In totaal kunnen er 3 personen overnachten, ideaal dus voor een vakantie met een klein gezin. U zit op loopafstand van het strand. Het appartement ligt op een eiland dat perfect is voor de sportieveling.
3
1
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00002-00

Appartement Pag

Dit gezellige appartement ligt in Pag, in Kroatië. Er is 1 slaapkamer waar in totaal 2 personen kunnen overnachten. Het is de perfecte accommodatie voor een romantische vakantie met uw partner. U zit op slechts een steenworp afstand van het strand. Het appartement ligt op een eiland dat perfect is voor een sportieve vakantie.
2
1
MEER INFO
Vakantiehuizen Kroatië EUR-HR-00002-03

Appartement Pag

Dit ruime appartement ligt in Pag, in Kroatië. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 personen een slaapplek bieden. De accommodatie is zeer geschikt voor een gezinsvakantie. U zit op loopafstand van de zee, dus perfect voor een strandvakantie. Het appartement ligt op een mooi, rotsachtig eiland, zowel perfect voor een rustige als een actieve vakantie.
4
2
MEER INFO