Vakantiehuizen Borsele

Filter uw resultatenFILTER
4 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Borsele EUR-NL-0004-26

Vakantiehuis Ovezande

Het comfortabele vakantiehuisje bevindt zich in het dorpje Ovezande, vlakbij de kust van Zeeland. De woning met romantische slaapkamer met sauna en stoomdouche bieden genoeg ruimte voor een koppel. Vanuit uw vakantiehuisje loopt of fietst u direct de natuur in.
2
1
9,0
MEER INFO
Vakantiehuizen Borsele EUR-NL-4436-01

Boerderij Oudelande

Deze gezellige boerderij in het Nederlandse Oudelande beschikt over een heerlijke tuin en een kinderbed. Er zijn 4 slaapkamers die gezamenlijk 8 personen kunnen accommoderen en u kunt uw huisdier meenemen op vakantie. Deze optie is ideaal voor grotere gezinnen.
8
2
1
4
8,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Borsele EUR-NL-5146-01

Vakantiehuis Baarland

Deze woning is een comfortabel, vrijstaand vakantiehuis aan de rand van het dorp Oudelande bij Baarland. Door de tuin loopt een romantisch laantje dat ’s avonds wordt verlicht. Er is een sauna en een ligbad! Het is een prima uitvalsbasis voor fietstochten en uitstapjes naar Middelburg of Goes.
7
1
1
4
8,4
MEER INFO
Vakantiehuizen Borsele EUR-NL-6329-01

Boerderij Ovezande

Deze gezellig en sfeervolle groepswoning voor 10 personen in Zeeland is gerealiseerd in het vroegere wagenhuis van een monumentale boerderij. De woning is landelijk gelegen in omgeving van Zuid Beveland. Ook zijn er paardenstallen te vinden, u kunt uw paard meenemen.
10
1
2
5
8,8
MEER INFO