parrot

Vakantiehuis Drenthe gemakkelijk en snel geboekt

In het noordoosten van Nederland ligt het prachtige Drenthe, met de hoofdstad Assen. Het grootste gedeelte van de provincie bevindt zich op het Drents Plateau, met de door zand bedekte grind- en zandafzettingen uit de laatste ijstijd. Erg veel hoogteverschillen zijn er niet, al is het midden van de streek iets hoger gelegen dan de randen. De grensgebieden vormen de veengronden die in de loop der eeuwen zijn ontgonnen voor de turfwinning. Omdat Drenthe een dunbevolkt gebied is, heeft het zijn landelijke karakter goed weten te behouden. Op vakantie gaan in Drenthe betekent dan ook grotendeels kiezen voor het platteland. De 52 hunebedden zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in de regio. Voor een rustige vakantie bent u dus aan het juiste adres bij Vakantiehuisverhuur: hier huurt u prachtige vakantiehuizen in Drenthe.

Vakantiehuis Drenthe voor optimaal genieten

Een vakantiehuis in Drenthe betekent genieten van de natuur en van de rust. Wanneer u graag op het platteland verblijft of uw ogen de kost geeft bij historische bouwwerken, zit u goed met een vakantiehuisje in Drenthe. U bevindt zich dan namelijk op een steenworp afstand van bijvoorbeeld de oude hunebedden. Deze prachtige stenen constructies stammen uit het Neolithicum (de nieuwe steentijd). WIlt u een vakantiewoning in Drenthe huren? Dan heeft u bijna tweehonderd opties bij Vakantiehuisverhuur. Van vakantiehuisjes in Drenthe tot vakantieappartementen in Drenthe, u kunt bij ons alle kanten op.

Vakantiewoningen Drenthe huren: hoe werkt het?

Het huren van een vakantiewoning in Drenthe is uiterst gemakkelijk: in het zoekformulier links op de pagina geeft u uw voorkeuren aan. Dit betreft dan bijvoorbeeld het aantal personen, de faciliteiten in de woning of de activiteiten in de nabije omgeving. Dan krijgt u een overzicht met de zoekresultaten die aan uw wensen voldoen. Dan is het slechts een kwestie van boeken en voor u het weet staat u met uw koffers voor een prachtig vakantiehuis in Drenthe, klaar voor een heerlijke vakantie.

In het noordoosten van Nederland ligt Drenthe, met de hoofdstad Assen. Het grootste gedeelte van de provincie bevindt zich op het Drents Plateau, met zand bedekte grind- en zandafzettingen uit de laatste ijstijd. Erg veel hoogteverschillen zijn er niet, al is het midden van de streek iets hoger gelegen dan de randen. Deze grensgebieden vormen de veengronden die in de loop der eeuwen zijn ontgonnen voor de turfwinning. Omdat Drenthe een dunbevolkt gebied is, heeft het zijn landelijke karakter goed weten te behouden. Op vakantie gaan in Drenthe betekent dan ook kiezen voor het platteland. De 52 hunebedden van de provincie zijn de belangrijkste bezienswaardigheden. Voor een rustige vakantie kunt u een vakantiehuisje of bungalow in Drenthe huren.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

2 Dieverbrug EUR-NL-7981-08
4 Gasselternijveen EUR-NL-9514-16
Vakantiehuis Dwingeloo EUR-NL-7991-05
4 Gasselternijveen EUR-NL-9514-15
Vakantiehuis Hooghalen EUR-NL-9414-23
5 Gasselternijveen EUR-NL-9514-10