Vakantiehuizen in Friesland

Geen provincie in Nederland is zo eigenzinnig als Friesland. Friesland heeft enorm veel te bieden op uiteenlopende gebieden. Natuurlijk kent u Friesland van de Elfstedentocht, de bijna 200 kilometer lange schaatstocht op natuurijs. Maar wat dacht u van de hoofdstad Leeuwarden? Leeuwarden is rijk aan prachtige monumenten, historie, festivals en evenementen. Daarnaast staat Leeuwarden bekend om de vele studenten die een opleiding volgen in de Friese hoofdstad. Natuurlijk kunt u ook heerlijk ontspannen door u te wanen in het Nationale landschap van de Noordelijke Friese Wouden. Om tijdens uw vakantie te verblijven in Friesland kunt u kiezen uit meer dan 200 vakantiehuizen in Friesland. Zo is er altijd een manier om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Keuze vakantiehuizen Friesland

Vakantiehuisverhuur.nl heeft vakantiehuizen in alle soorten en maten, u zult ongetwijfeld vinden wat u zoekt. Met vakantiehuizen in Friesland kunt u alle kanten op. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chalet of vakantiewoning in Friesland. Wat dacht u van deze originele Vakantieboerderij in Friesland? Hiermee maakt u uw vakantie compleet. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuis in Friesland zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt verblijven of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuizen. En ze zijn allemaal gemakkelijk online te huren en te reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Er op uit met Vakantiehuisverhuur.nl!

In Friesland kunt u alle kanten op. Vakantiehuisverhuur.nl zorgt voor een aangenaam verblijf, de rest doet u helemaal zelf! Wilt u ook de vrijheid hebben om te gaan en staan waar u wilt? Dan doet u er goed aan om voor Friesland te kiezen als vakantiebestemming. U kunt een frisse neus gaan halen aan zee en zelfs met de veerpont een bezoek brengen aan een van de Waddeneilanden. Genoeg mogelijkheden om er op uit te gaan en bij het huren van een vakantiehuis bij Vakantiehuisverhuur.nl heeft u altijd een fijne plek om thuis te komen, zelfs wanneer u op vakantie bent.

Friesland

Water en historie...

Het landschap in Friesland is gevarieerd, met uitgestrekte landschappen met boerderijen, bossen, heidevelden en zandverstuivingen. En natuurlijk het water, waar Friesland voor zo'n 15% uit bestaat. Een eldorado voor de watersportliefhebber dus. Heb je niet zo'n waterbenen, dan zijn er mogelijkheden te over om te fietsen, wandelen of paardrijden. Maar vergeet niet de schilderachtige havenplaatsjes en historische stadjes. Oant sjen!


Wat u niet mag missen

- Historische stadjes als Hindelopen, Stavoren en Dokkum.
- Het Planetarium in Franeker.
- Nationaal Park Drents-Friese Woud.
- Bezoek de kliffen van de IJsselmeerkust.
- Het wadlopen, een inspannende en ontspannende ontmoeting met een uniek natuurgebied, de Waddenzee.
- De stad Leeuwarden, natuurlijk bekend als beginpunt van de Elfstedentocht. Maar het is ook het zakencentrum, heeft een gevarieerd uitgaansleven en prachtige musea.
- De Friese meren, die uitstekende mogelijkheden biedt voor zeilen, surfen en andere watersporten.

Vakantiehuis Friesland