Vakantiehuizen in Limburg

Of u nu op zoek bent naar schitterende stadsgezichten, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in Limburg vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat Limburg u te bieden heeft. Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan winkelen of het nachtleven in te duiken, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld één van de vele mooie musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuis in Limburg is dat uitstekend te realiseren. Zolang u maar geniet... het is tenslotte vakantie. En voor dat doel zijn er vakantiehuizen in Limburg te over bij Vakantiehuisverhuur.

Geniet van vakantiehuisje Limburg en omgeving

Limburg kent prachtige natuurgebieden, maar ook bijzondere historische gebouwen en plaatsjes. Een vakantiewoning in Limburg is gemakkelijk te vinden en zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd op deze mooie plekken bent. Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg, geeft u de stadse sfeer en drukte gecombineerd met de vele sporen uit het verleden die u daar tegenkomt. Een andere prachtige plaats waar u ook vakantiehuisjes boekt via Vakantiehuisverhuur, is Valkenburg. Hier maakt u een spooktocht door mergelgrotten, of pakt u de mountainbike voor een ondergrondse tocht. Of stel uzelf op de proef door een lange wandeling te maken in dit heuvelachtige gebied. Een vakantiehuisje in Limburg maakt dit alles mogelijk, want u kunt uitgebreid genieten van uw tijd in deze regio.

Huur vakantiewoning Limburg bij Vakantiehuisverhuur

U heeft het voor het uitkiezen: vakantiehuizen, vakantieappartementen, boerderijen, wij bieden een diversiteit aan vakantiewoningen in Limburg. Geef uw voorkeuren aan via het zoekformulier, waarbij u rekening houdt met huisdieren, het aantal personen waarmee u op vakantie gaat en diverse activiteiten en faciliteiten in de omgeving. Daarna is het slechts een kwestie van boeken en voor u het weet gaat u een heerlijke vakantie in Limburg tegemoet.

Limburg

Limburg verrast u door haar zuidelijke charme en eigen karakter: heuvels, weilanden, mergelgrotten, schilderachtige dorpjes en kastelen, en natuurlijk de stad Maastricht, met haar historisch binnenstad en culinaire mogelijkheden...


Wat u niet mag missen

- Kasteeltuinen Arcen, het grootste en volgens velen het mooiste bloemenpark van de Benelux.
- Maastricht, hier treft U de sfeer van 20 eeuwen historie.
- De grotten van Valkenburg, waar fantastische tochten mogelijk zijn.
- Thorn, het witte stadje.
- Themapark Mondo Verde.

Vakantiehuis Limburg

Direct naar alle vakantiehuizen in Limburg