Vakantiehuizen in Noord Brabant

De provincie Brabant bestond eerder uit Noord- en Zuid-Brabant. In 1830 is Zuid-Brabant (dat toen meer omvatte dan het huidige Brabant) hernoemd tot Brabant, en ook de naam Noord-Brabant staat tegenwoordig voor geheel Brabant. Wij spreken dus ook van Brabant. Deze mooie provincie in het zuiden van Nederland heeft Den Bosch als hoofdstad, hoewel Eindhoven de grootste stad is. Brabant is één van de weinige Nederlandse provincies die aan zoveel andere (Nederlandse en Belgische) provincies grenst. Huurt u één van de vele vakantiehuizen in Brabant, dan kunt u dus letterlijk alle kanten op!

Veelzijdige vakantie met vakantiehuis Brabant

Hoe verder u in Nederland naar het zuiden gaat, hoe meer u te maken krijgt met ‘groen’ in de omgeving en ook het aantal pittoreske dorpjes neemt toe. U vindt hier vele historische bezienswaardigheden en heeft veel mogelijkheden om bijvoorbeeld te wandelen of te fietsen. Een vakantiehuis in Brabant zorgt ervoor dat u in een korte tijd een bezoek brengt aan België, voor het ultieme vakantiegevoel. Bovendien: komt het mooie weer eraan in Nederland, dan merkt u dat in het zuiden als eerste! Geniet van de vele terrasjes, het shoppen in de grote steden en het één zijn met de natuur. Kies een vakantiewoning in Brabant en boek daarmee een veelzijdige vakantie!

Boek een vakantiehuisje in Brabant via Vakantiehuisverhuur

Een vakantiehuisje in Brabant is zo geboekt! Geef links op de pagina uw voorkeuren en wensen aan. Dit kan betekenen dat u een huisdier mee wilt nemen, op zoek bent naar een bepaald aantal slaapkamers of dat er bepaalde dingen in de omgeving zijn die u graag zou willen doen. Bij de zoekresultaten ziet u gelijk in welk budget de woning valt. Daarna hoeft u alleen nog maar een woning te kiezen! Voor u het weet staat u met gepakte koffers voor uw droomhuis in Brabant, klaar voor een heerlijke vakantie met het gezin of met vrienden.

Noord-Brabant

Noord-Brabant kenmerkt zich door een afwisselende natuur en gezelligheid. Ontdek hier de historische Brabantse plaatsjes en de mooie natuur: van bos en heide tot vennen en stuifduinen.

Evenementen zoals Carnaval en diverse muziekfestivals zorgen voor de gezelligheid, en vermaak voor de kinderen vindt u in deze provincie volop inéén van de vele attractieparken!


Wat u niet mag missen

- 's-Hertogenbosch, de hoofdstad van Brabant, met haar oude binnenstad.
- De gezellige, historische stad Breda.
- De Efteling, het bekendste en grootste attractiepark van Nederland.
- Fietsen of wandelen in natuurgebieden als de Loonse en Drunense Duinen, de Kampina of de Oisterwijkse Bossen en Vennen.
- Wandelen, kanoën en varen in De Biesbosch.
- Heusden en andere vestingsstadjes.
- Unieke attractieparken als De Efteling, Safaripark Beekse Bergen of Speelland Beekse Bergen.

Vakantiehuis Noord Brabant