parrot

Vakantiehuis Noord Holland gemakkelijk en snel geboekt

Vakantiehuizen in Noord-Holland brengen u dichtbij een mix van natuur en het ‘onder mensen zijn’. Deze grote provincie, met Amsterdam als grootste stad maar Haarlem als hoofdstad, heeft maar liefst 2,7 miljoen inwoners. Noord-Holland bestaat voor het grootste deel uit een schiereiland dat niet alleen grenst aan de Noordzee, maar ook aan de Waddenzee en het IJsselmeer. Huurt u een vakantiehuis in Noord-Holland, dan is bijvoorbeeld ook het waddeneiland Texel, dat bij Noord-Holland hoort, een optie voor een leuk dagje uit.

Vakantiehuisje Noord-Holland omgeven door natuur

Aan de westkust van de provincie Noord-Holland zijn veel duinen te vinden. Hier bevinden zich de badplaatsen Zandvoort, Egmond en Bergen. Met een vakantiehuisje in Noord-Holland heeft u, of de zon nu volop schijnt of niet, toegang tot de mooiste natuurgebieden waar u dagelijks naartoe kunt voor een wandeling of fietstocht. Ook populair bij mensen die vakantiehuisjes in Noord-Holland boeken zijn de historische steden in de omgeving. Hierbij kunt u denken aan Hoorn, Edam, Enkhuizen, Medemblik en Monnickendam. Heeft u een vakantiewoning in Noord-Holland, dan mag natuurlijk ook een bezoek aan de mooie vissersplaats Volendam niet ontbreken.

Vakantiewoningen Noord-Holland boeken via Vakantiehuisverhuur

Vakantiewoningen in Noord-Holland vindt u ruimschoots op de website van Vakantiehuisverhuur. Geef links op deze pagina uw voorkeuren aan en kies uit de vele mooie beschikbare woningen. Kies een interessante plaats of streek, of laat uw keuze afhangen van de wensen die u heeft. Welke activiteiten moeten er in de buurt te vinden zijn, en over welke faciliteiten moet de woning of de directe omgeving beschikken? Wilt u een huisdier meenemen, en hoeveel slaapkamers moet de vakantiewoning hebben? Aan de hand van deze vragen kiest u uw ideale vakantiewoning op Vakantiehuisverhuur.nl. Wij wensen u alvast een zeer prettige vakantie in het mooie Noord-Holland.

Hoewel Amsterdam de grootste stad is van Noord-Holland, en zelfs de hoofdstad van Nederland, is Haarlem de provinciale hoofdstad. Noord-Holland bestaat voor het grootste deel uit een schiereiland dat grenst aan de Noordzee, de Waddenzee en het IJsselmeer. Ook het waddeneiland Texel hoort bij Noord-Holland.

Aan de westkust van de provincie zijn veel duinen te vinden. Daar bevinden zich eveneens de badplaatsen Zandvoort, Egmond en Bergen. Ook historische steden als Hoorn, Edam, Enkhuizen, Medemblik en Monnickendam zijn geliefd bij toeristen, net als het eiland Marken en de vissersplaats Volendam. Wanneer u een vakantiehuis huurt in Noord-Holland hoeft u zich dus zeker niet te vervelen!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuis Egmond aan den Hoef EUR-NL-1934-34
4 Callantsoog EUR-NL-1759-66
5 Egmond aan zee EUR-NL-1931-12
4 Callantsoog EUR-NL-1759-696
16 West-Graftdijk EUR-NL-1487-04
Vakantiehuis Bergen EUR-NL-6553-01