Vakantiehuizen in Noord Holland

Vakantiehuizen in Noord-Holland brengen u dichtbij een mix van natuur en het ‘onder mensen zijn’. Deze grote provincie, met Amsterdam als grootste stad maar Haarlem als hoofdstad, heeft maar liefst 2,7 miljoen inwoners. Noord-Holland bestaat voor het grootste deel uit een schiereiland dat niet alleen grenst aan de Noordzee, maar ook aan de Waddenzee en het IJsselmeer. Huurt u een vakantiehuis in Noord-Holland, dan is bijvoorbeeld ook het waddeneiland Texel, dat bij Noord-Holland hoort, een optie voor een leuk dagje uit.

Vakantiehuisje Noord-Holland omgeven door natuur

Aan de westkust van de provincie Noord-Holland zijn veel duinen te vinden. Hier bevinden zich de badplaatsen Zandvoort, Egmond en Bergen. Met een vakantiehuisje in Noord-Holland heeft u, of de zon nu volop schijnt of niet, toegang tot de mooiste natuurgebieden waar u dagelijks naartoe kunt voor een wandeling of fietstocht. Ook populair bij mensen die vakantiehuisjes in Noord-Holland boeken zijn de historische steden in de omgeving. Hierbij kunt u denken aan Hoorn, Edam, Enkhuizen, Medemblik en Monnickendam. Heeft u een vakantiewoning in Noord-Holland, dan mag natuurlijk ook een bezoek aan de mooie vissersplaats Volendam niet ontbreken.

Vakantiewoningen Noord-Holland boeken via Vakantiehuisverhuur

Vakantiewoningen in Noord-Holland vindt u ruimschoots op de website van Vakantiehuisverhuur. Geef links op deze pagina uw voorkeuren aan en kies uit de vele mooie beschikbare woningen. Kies een interessante plaats of streek, of laat uw keuze afhangen van de wensen die u heeft. Welke activiteiten moeten er in de buurt te vinden zijn, en over welke faciliteiten moet de woning of de directe omgeving beschikken? Wilt u een huisdier meenemen, en hoeveel slaapkamers moet de vakantiewoning hebben? Aan de hand van deze vragen kiest u uw ideale vakantiewoning op Vakantiehuisverhuur.nl. Wij wensen u alvast een zeer prettige vakantie in het mooie Noord-Holland.

Noord-Holland

Veelzijdig, vol cultuur-historie en natuur! In Noord-Holland vindt u nog schilderachtige oude havenplaatsjes, stolpboerderijen, molens, en bijvoorbeeld de oude West-Friese dorpen. En daarnaast prachtige stranden, duingebieden en bloembollenvelden. En niet te vergeten de bruisende hoofdstad Amsterdam, waar u vele musea en culturele evenementen kunt bezoeken!


Wat u niet mag missen

- Amsterdam, bekend om zijn talloze grachten, honderdduizenden fietsen en het bruisende nachtleven. En talrijke interessante musea als het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis.
- Alkmaar, met de kaasmarkt. (maar: Alkmaar is meer dan alleen kaasstad).
- Historische plaatsjes als Volendam, Marken, of

Broek in Waterland.
- Museumdorp De Zaanse Schans.
- Kasteel Muiderslot.

Vakantiehuis Noord Holland