Vakantiehuizen Terneuzen

Filter uw resultatenFILTER
4 vakantiehuizen
Sortering:
Vakantiehuizen Terneuzen EUR-NL-0002-00

Vakantiehuis Terneuzen

Dit vakantiehuis heeft 7 slaapkamers en is geschikt voor 14 personen, ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Gelegen in een rustige en landelijke omgeving, aan de rand van Terneuzen. Het huis is zeer centraal gelegen voor diverse stedentrips zoals Antwerpen en Gent, op 30 autominuten van de Zeeuwse kust.
14
1
7
9,3
MEER INFO
Vakantiehuizen Terneuzen EUR-NL-4553-02

Vakantiehuis Philippine

Ga eropuit en breng een bezoek aan Zeeland. Dit huis is gelegen in Philippine en beschikt over 2 slaapkamers. Ideaal voor een fijne gezinsvakantie in eigen land. Het strand van Breskens vindt u op 2,6 km afstand, waar u heerlijk kunt uitwaaien. Het centrum van het mosseldorp Philippine vindt u op 2 km afstand.
4
1
2
MEER INFO
Vakantiehuizen Terneuzen EUR-NL-4576-02

Villa Koewacht

Het vakantiehuis is een voormalig gemeentehuis en is gelegen in het dorp Koewacht vlakbij de Belgische grens. Het huis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. Ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. U bent in een half uurtje aan de kust met de bekende badplaatsen Cadzand en Breskens.
8
1
4
MEER INFO
Vakantiehuizen Terneuzen EUR-NL-6714-01

Vakantiehuis Koewacht

Te midden van de groene natuur en rust vindt u dit vrijstaande vakantiehuis om een heerlijk ontspannen vakantie te beleven. Na een lange fietstocht in de natuurrijke omgeving kunnen de fietsen veilig worden opgeborgen in het schuurtje van het vakantiehuis.
4
1
1
2
8,5
MEER INFO