Vakantiehuizen in Utrecht

Vakantiehuizen in Utrecht bieden u de ideale vakantie. De provincie Utrecht bevindt zich in het midden van Nederland en dat betekent niet alleen dat u letterlijk alle kanten op kunt, ook binnen de provincie vindt u allerlei mogelijkheden voor dagtrips en leuke uitjes. Kies voor een dagje shoppen in de grote stad, of maak wandelingen door de wat kleinere plaatsen in de buurt. Een vakantiehuis in Utrecht huurt u gemakkelijk via Vakantiehuisverhuur. U heeft de keuze uit meer dan zestig vakantiehuizen in de provincie. Voor iedereen wat wils!

Vakantiehuisje Utrecht in bijzondere omgeving

Amersfoort en de hoofdstad Utrecht zijn de grootste historische steden van de regio. Ondanks dat Utrecht relatief dichtbevolkt is, zijn er ook natuurgebieden als het Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug te vinden. Vooral de ‘oude boskernen’ die op de Heuvelrug te vinden zijn, kunnen veel natuurliefhebbers bekoren. Deze gedeelten van het bos zijn opgebouwd uit inheemse flora die na de ijstijd in Nederland zijn gekomen. Onder andere bij de Grebbeberg en de Leusderheide zijn deze oude boskernen te vinden. Vanuit een prachtige vakantiewoning in Utrecht kunt u volop genieten van de natuur.

Gemakkelijk een vakantiewoning in Utrecht huren

Om een keuze te kunnen maken uit de vele vakantiewoningen in Utrecht, vult u hier links op de pagina in welke voorkeuren u heeft. Wilt u bijvoorbeeld een huisje voor een grotere groep, of gaat er een huisdier mee? Ook als u op zoek bent naar bepaalde activiteiten in de omgeving, kunt u dat hier aangeven. De huizen die u via Vakantiehuisverhuur huurt zijn nooit standaard, ze hebben altijd bijzondere eigenschappen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verblijf in een boerderij, een appartement, of een bijzonder vakantiehuis. Kies voor een bosrijke omgeving of laat u verrassen door de grote stad. Per vakantiewoning ziet u gelijk wat de mogelijkheden zijn en in welk budget u zit. Heeft u vragen over het huren van vakantiehuizen via Vakantiehuisverhuur? Neem dan contact met ons op!

Utrecht

De provincie Utrecht biedt naast prachtige bossen en natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug en het Gooi, prachtige kastelen en historische plaatsjes. Bovendien vindt u hier voldoende watersportmogelijkheden, zoals de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen, en natuurlijk de stad Utrecht.

In dit gedeelte van Nederland loopt de Nieuwe Hollandse Waterlinie, van Muiden tot aan de Biesbosch. Deze bestaat uit zo'n 46 forten, en fort Rhijnauwen kan onder leiding van een gids bezocht worden in de zomermaanden. De Hollandse Waterlinieroute is een 145 km. lange fietsroute die langs de forten voert.


Wat u niet mag missen

- De stad Utrecht, met de Domtoren, de hoogste kerktoren van Nederland.
- Kastelen en kasteeltuinen als: Kasteel de Haar, Slot Zuylen, Kasteel Huis Doorn en Kasteel Groeneveld.
- Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen.
- Fort Rhijnauwen, met theehuis/pannekoekenhuis.

Vakantiehuis Utrecht

Direct naar alle vakantiehuizen in Utrecht

Bestemmingen in Utrecht