Vakantiehuizen in Waddeneilanden

Vakantiehuizen op de Waddeneilanden bieden u een breed scala aan bezienswaardigheden, activiteiten en natuurgebieden. Wanneer u een vakantiehuis op de Waddeneilanden boekt, verkent u niet alleen het eigen eiland maar is het ook gemakkelijk om een bezoek te brengen aan één van de andere Waddeneilanden of lekker het water op te gaan voor bijvoorbeeld een boottocht of het bekijken van zeehonden.

Kies een vakantiehuisje Waddeneilanden en geniet

Een vakantiehuisje op de Waddeneilanden: prachtige omgeving, aardige mensen en volop activiteiten. Wanneer het Nederlandse weer een beetje meewerkt, kunt u rekenen op een heerlijke vakantie. Maakt u een keuze tussen de vakantiehuisjes op de Waddeneilanden, overweeg dan ook alle bewoonde eilanden. Ieder eiland heeft namelijk weer een eigen sfeer en eigen bezienswaardigheden. De bewoonde Waddeneilanden zijn Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Voor de natuurliefhebbers is er veel te doen en te bekijken. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht door de duinen, ga wadlopen of kies voor één van de mooie wandelroutes. Met een vakantiewoning op de Waddeneilanden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ideale vakantiewoning op de Waddeneilanden

Toeristen gaan vooral naar de Waddeneilanden om lekker aan het strand te liggen of een wandeling te maken door de duinen. Vooral Texel en Terschelling zijn erg in trek, bij zowel natuur- als strandliefhebbers. Op de eilanden zijn diverse losse vakantiewoningen te huur, maar ook zijn er vakantieparken waar losse vakantiehuizen verhuurd worden. Voor grotere groepen zijn er qua vakantiewoningen op de Waddeneilanden ook bijzondere groepsaccommodaties te huur zoals blokhutten of boerderijen. Geef links op de pagina uw voorkeuren aan om de zoekresultaten toe te spitsen op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of er een huisdier meegaat en of u naar bepaalde activiteiten in de omgeving op zoek bent. Vakantiehuizen op de Waddeneilanden vindt u bij Vakantiehuisverhuur in overvloed, wij helpen u graag bij het boeken van uw ideale vakantie.

Waddeneilanden

De Waddeneilanden vormen een apart stukje Nederland en bestaan uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog, ieder met hun eigen karakter (op dit moment heeft huizen opAmelandenTexelenTerschelling).

De aantrekkingskracht zit in de combinatie van uitgestrekte stranden, duinen en natuurgebieden, met rust, ruimte en frisse lucht. Een ideale bestemming om te wandelen en fietsen!

Maar u kunt ook de drukte en gezelligheid opzoeken in grotere plaatsen. Tijdens de boottocht ernaartoe begint de vakantie al: Lekker uitwaaien op het dek, met het geluid van zeemeeuwen om u heen...


Wat u niet mag missen
Ameland
- Natuurgebied't Oerd.
- Het historische dorpje Hollum.
Texel
- Nationaal Park'Duinen van Texel'.
- Ecomare, Waddencentrum.
- Maak ook eens een Wadexcursie, vanuit Texel of Ameland!
Terschelling
- Europees natuurreservaat De Boschplaat.
- Een fiets- of wandeltocht door de duinen (70 km. fietspad).
- Eilandhoppen (in de zomer).

Vakantiehuis Waddeneilanden