parrot

Vakantiehuis Waddeneilanden gemakkelijk en snel geboekt

Vakantiehuizen op de Waddeneilanden bieden u een breed scala aan bezienswaardigheden, activiteiten en natuurgebieden. Wanneer u een vakantiehuis op de Waddeneilanden boekt, verkent u niet alleen het eigen eiland maar is het ook gemakkelijk om een bezoek te brengen aan één van de andere Waddeneilanden of lekker het water op te gaan voor bijvoorbeeld een boottocht of het bekijken van zeehonden.

Kies een vakantiehuisje Waddeneilanden en geniet

Een vakantiehuisje op de Waddeneilanden: prachtige omgeving, aardige mensen en volop activiteiten. Wanneer het Nederlandse weer een beetje meewerkt, kunt u rekenen op een heerlijke vakantie. Maakt u een keuze tussen de vakantiehuisjes op de Waddeneilanden, overweeg dan ook alle bewoonde eilanden. Ieder eiland heeft namelijk weer een eigen sfeer en eigen bezienswaardigheden. De bewoonde Waddeneilanden zijn Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Voor de natuurliefhebbers is er veel te doen en te bekijken. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht door de duinen, ga wadlopen of kies voor één van de mooie wandelroutes. Met een vakantiewoning op de Waddeneilanden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ideale vakantiewoning op de Waddeneilanden

Toeristen gaan vooral naar de Waddeneilanden om lekker aan het strand te liggen of een wandeling te maken door de duinen. Vooral Texel en Terschelling zijn erg in trek, bij zowel natuur- als strandliefhebbers. Op de eilanden zijn diverse losse vakantiewoningen te huur, maar ook zijn er vakantieparken waar losse vakantiehuizen verhuurd worden. Voor grotere groepen zijn er qua vakantiewoningen op de Waddeneilanden ook bijzondere groepsaccommodaties te huur zoals blokhutten of boerderijen. Geef links op de pagina uw voorkeuren aan om de zoekresultaten toe te spitsen op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of er een huisdier meegaat en of u naar bepaalde activiteiten in de omgeving op zoek bent. Vakantiehuizen op de Waddeneilanden vindt u bij Vakantiehuisverhuur in overvloed, wij helpen u graag bij het boeken van uw ideale vakantie.

Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn de bewoonde waddeneilanden van Nederland. Hiernaast zijn er ook nog een hele hoop onbewoond: Noorderhaaks, Richel, Griend, Rif, Engelsmanplaat, Simonszand, Rottumerplaat en Rottumeroog. De bewoonde eilanden zijn zeer geliefd als vakantiebestemming.

Toeristen gaan naar deze waddeneilanden om lekker aan het strand te liggen of te wandelen door de duinen. Vooral Texel en Terschelling trekken veel toeristen, zowel natuur- als strandliefhebbers. Op de eilanden zijn diverse losse vakantiewoningen te huur, maar er zijn ook vakantieparken waar losse vakantiehuisjes verhuurd worden. Voor grotere groepen zijn er op diverse Waddeneilanden groepsaccommodaties, blokhutten of boerderijen te huur.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

Vakantiehuis Den Burg (TEXEL) VAK-0003229
16 De Koog EUR-NL-1796-07
Vakantiehuis Ballum EUR-NL-3005-01
4 Hollum EUR-NL-9161-36
1 De Koog EUR-NL-1796-14
Vakantiehuis De Koog EUR-NL-1796-29

Plaatsen

Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox