parrot

Vakantiehuis Steiermark gemakkelijk en snel geboekt

Stiermarken (ook wel Steiermark genoemd) is een deelstaat van Oostenrijk. Op Niederösterreich na is het de grootste Oostenrijkse deelstaat. Hoofdstad van het gebied is Graz, de tweede stad van Oostenrijk, dat ligt aan de rivier de Mur en aan de voet van de Alpen. Graz staat bekend om zijn historische binnenstad, wat de grootste middeleeuwse binnenstad is van Midden-Europa. Om zijn grote historische waarde is hij opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Veel mensen uit Steiermark hebben een vakantiewoning of bungalow te huur, dus accommodaties zijn er genoeg, mocht u hier op vakantie willen gaan. Misschien leuk om te weten is dat de bekende filmster en inmiddels politicus Arnold Schwarzenegger in de deelstaat Steiermark is opgegroeid.

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Een greep uit onze vakantiehuizen

5 Hohentauern EUR-AT-8785-43
Vakantiehuis Haus im Ennstal / Schladming EUR-AT-8967-27
5 Hohentauern EUR-AT-8785-21
5 Hohentauern EUR-AT-8785-46
Vakantiehuis Pruggern EUR-AT-8965-06
1 Eisenerz EUR-AT-8790-05
Aanbiedingen en kortingcodes ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste onze aanbiedingen en kortingcodes direct in je inbox