Vakantiehuizen in Murcia

Of u nu op zoek bent naar schitterende landschappen, bruisende culturele activiteiten of historische diepgang, in Murcia vindt u het allemaal. Daarvoor heeft u echter wel de tijd nodig, want in één dag lukt het uiteraard niet om alles te beleven wat Murcia u te bieden heeft. Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven door te gaan wandelen of fietsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw vakantie wat rustiger door te brengen door bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes of diverse musea aan te doen. Vanuit uw vakantiehuisje in het hart van Murcia is dat prima te organiseren. Zo lang u maar zorgt dat u niet teveel doet…het is tenslotte vakantie!

Vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten, dus u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Ook wat betreft de locatie van het vakantiehuisje zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu midden in de bewoonde wereld wilt bivakkeren of juist heerlijk rustig op het platteland. Zoveel mensen, zoveel vakantiehuisjes. En ze zijn allemaal online te huren en reserveren via Vakantiehuisverhuur.nl!

Murcia

Aan de regio Murcia wordt vaak onterecht voorbij gereden, terwijl het zoveel te bieden heeft! De regio verrast en is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het landschap varieert van beboste bergen tot vlaktes en van een droog landschap tot wijngaarden en platteland. Met hier en daar een kasteel of fort en slaperige dorpjes. Wilt u iets actiefs of uitdagends doen, dan kunt u in Murcia ook terecht: wandelen in de natuurparken, mountainbiken, paardrijden, rotsklimmen en raften (op de rivier de Segura) behoren tot de mogelijkheden.

Het architectonisch, historisch en cultureel erfgoed van Murcia is nog terug te zien in gebouwen, musea of archeologische schatten, zoals het Romeins theater in het kustplaatsje Cartagena. Dat de regio vol traditie is, blijkt uit de festiviteiten en talloze folkloristische evenementen, maar ook de Semana Santa is hier belangrijk.

Aan de kust van Murcia, de Costa Calida, vindt u gevarieerde kustlandschappen. Kijk voor meer informatie over deze kust bij de regio-informatie van de Costa Calida.


Wat u niet mag missen

- Geniet van het landschap tijdens een tocht door het binnenland.
- Breng een bezoek aan provinciehoofdstad Murcia en verschillende historische bouwwerken, zoals de Kathedraal, het Casino en de Universiteit.
- Het Monasterio de los Jerónimos, enkele kilometers buiten Murcia.
- Stop ook eens bij een goed restaurant om de lokale calderos (rijstgerechten) en schaal- en schelpdieren te proberen.

Vakantiehuis Murcia

Direct naar alle vakantiehuizen in Murcia

Bestemmingen in Murcia